Frida's Coffee-Restaurant

Frida's Coffee-Restaurant
Χάρτης Οδός: Ευριπίδου 87-89
Τ.Κ.: 18532
Πόλη: Πειραιάς
Ιστοσελίδα
Πρόσωπο επαφής: Βουράκης Ιωσήφ
Τηλέφωνο: 210 4174564
Περιγραφή:

ΤΟ ALL DAY ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΑΣ...

ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...

Η προσωπική πινελιά του γνωστού Πειραιώτη, κοσμηματοπώλη και δημοτικού συμβούλου Ιωσήφ Βουράκη ήρθε ν’ αποτυπωθεί σ' ένα από τα αγαπημένα café-εστιατόρια του Πειραιά.

Το FRIDA’S είναι ένα μέρος - «κόσμημα» στο κέντρο της πόλης που μπορείς να επισκεφτείς όλες τις ώρες της ημέρας.

Το τέλειο σημείο συνάντησης για κάθε ηλικία και μια αξιέπαινη προσπάθεια ενδυνάμωσης των «επιλογών» εστιάσης και διασκέδασης στον Πειραιά.

Η καλύτερη επιλογή για ένα γρήγορο καφέ πριν τη δουλειά ή μετά τα μαγαζιά, για ένα απολαυστικό snack, κουβέντα με φίλους, ένα business meeting, ένα ελαφρύ, υγιεινό γεύμα, ένα επίσημο δείπνο ή ένα ποτό.

Σημείο-πέρασμα που θα γίνει το στέκι για τον καφέ ή τον χυμό σας, συνοδεία προσεγμένων αλμυρών και γλυκών γεύσεων αλλά … και «καλής» παρέας.

Άνετος χώρος στον οποίο μπορείς να απολαύσεις μια γκάμα ιδιαίτερων πιάτων.

Φιλέτο κοτόπουλο με ριζότο, νόστιομες πένες και ζυμαρικά, φρέσκιες σαλάτες εποχής με τόνο, σολομό ή προσούτο, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, σπιτικές πίτες και … ένα ξεχωριστό πιάτο ημέρας εμπνευσμένο από την Μεσογειακή κουζίνα.

Στα “must” του καταστήματος, προσθέστε τη γευσιγνωσία και την ιδιαίτερη ποικιλία των Ιταλικών κρασιών SENSI που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο FRIDA’S! Η συγκεκριμένη ποικιλία κρασιών ξεχωρίζει για την «λεπτή» και πλούσια γεύση της η οποία συνδυάζεται υπέροχα με μια σαλάτα εποχής ή ένα ελαφρύ γεύμα.

Όλα αυτά σε απίστευτες τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ημερών…


  
Powered by Sigsiu.NET