Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για τα 11 κέντρα αγάπης & αλληλεγγύης

Τη θεατρική παράσταση «Μενεξέδες & Ζουμπούλια», παρακολούθησαν χθες και σήμερα δωρεάν στο Δημοτικό Θέατρο, τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο ψυχαγωγικών δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Διαβάστε Περισσότερα

Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει την Αποκριά με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει την Αποκριά με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο πάρκο Δηλαβέρη, στην πλατεία Πηγάδας και στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος». Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παιδικές θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικά παιχνίδια, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.
Διαβάστε Περισσότερα

Επίσκεψη Εκπαιδευτικών των Ραλλείων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων & Εκπαιδευτικών Ξένων χωρών στο Δήμο Πειραιά

Εκπαιδευτικοί σχολείων από τις χώρες της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Πορτογαλίας, της Πολωνίας και της Γερμανίας μαζί με εκπαιδευτικούς των Ραλλείων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων, επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμο Πειραιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Ε-Μ@ΤΙ-ΟΝ.
Διαβάστε Περισσότερα

Εγκαίνια έκθεσης χαρακτικής του Πειραιώτη καλλιτέχνη, ποιητή, εκπαιδευτικού και χαράκτη Γιάννη Ευθυμιάδη με τίτλο: «Θηρογένεια»

Τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης χαρακτικής του Πειραιώτη καλλιτέχνη, ποιητή, εκπαιδευτικού και χαράκτη Γιάννη Ευθυμιάδη με τίτλο: «Θηρογένεια» θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 19.00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).
Διαβάστε Περισσότερα

Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα δημιουργεί για πρώτη φορά ο ΟΠΑΝ στον Δήμο Πειραιά

Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα δημιουργεί για πρώτη φορά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στον Δήμο Πειραιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες που αγαπούν το θέατρο, να ασχοληθούν δημιουργικά με αυτό.
Διαβάστε Περισσότερα

Συναυλία & πολιτιστικές δράσεις για την ημέρα της γυναίκας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, η Δημοτική Πινακοθήκη και το Δημοτικό Ωδείο, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στη Δημοτική Πινακοθήκη (Φίλωνος 29).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Διαβάστε Περισσότερα

«Επικοινωνία και Οριοθέτηση μέσα στην οικογένεια»

Ομιλία – συζήτηση, με θέμα: «Επικοινωνία και Οριοθέτηση μέσα στην οικογένεια», πραγματοποιήθηκε χθες στη Δημοτική Πινακοθήκη, παρουσία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Χαραλαμπίας Ζηλάκου.  Την εκδήλωση οργάνωσε η Διεύθυνση των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με  το Επιστημονικό Κέντρο Ειδικής Αγωγής και Λογοθεραπείας «Αγωγή».
Διαβάστε Περισσότερα

25ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να βλέπατε κλόουν και αρλεκίνους, πιγκουίνους και παγώνια, σταυροφόρους και δεινόσαυρους, βενετσιάνους και καραμέλες να τραγουδούν και μέσα σε αυτή τη γιορτή του κεφιού και της χαράς να σου χαμογελούν, να τραγουδούν και να χορεύουν; Όλα τα παραπάνω ζωντανεύουν στο πλαίσιο του 25ου Καρναβαλιού που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου 2019.
Διαβάστε Περισσότερα

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!