Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας 

Κάτω από το πρίσμα των δύσκολων ημερών που βιώνουμε, λόγω της οικονομικής κρίσης, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στην Ανάπτυξη του Πειραιά μας, ενθαρρύνοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα που θα μας δώσει ώθηση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την προσέλευση νέων επενδύσεων και καταναλωτικού κοινού, στηρίζοντας έμπρακτα τις Επιχειρήσεις μας.

Κύριο μέλημα και σκοπός της δημιουργίας της ιστοσελίδας αυτής, που θα περιλαμβάνει την πλειοψηφία όλων των κλάδων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Πόλη μας, είναι να σας προσθέσει αναγνωρισιμότητα (brand awareness), προσφέροντας σας, την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής/απόδοσης (από τον 1ο κιόλας πελάτη που θα σας βρει μέσω του καταλόγου, θα έχετε αποσβέσει το κόστος προβολής σας).

Οι εποχές αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς. Ο τρόπος διαφήμισης των επιχειρήσεων “πέρασε” από τους παραδοσιακούς τρόπους και ήδη έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Ολοι πλέον αναζητούν το καινούργιο, τη γνώση μέσω του διαδικτύου, τη γνώση για κάθε τι που έχει σχέση με τη ζωή τους. Ψάχνουν, το πώς και το γιατί. Δεν πρέπει αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί να μένουμε “απ’ έξω”. Δυστυχώς ή Ευτυχώς το Διαδίκτυο έχει γίνει η ελπίδα και η γέφυρα για το αύριο.

Το www.zostonpirea.gr διαφημίζεται σε όλα τα τοπικά μέσα επικοινωνίας και διαφήμισης (τύπος, ράδιοφωνο, τηλεόραση)  με στόχο να είναι γνωστό σε κάθε γειτονιά του Πειραιά και να γίνει ο βασικός «Συνεργάτης» όλων των επιχειρηματιών-επαγγελματιών, που θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά. (Η μεγαλύτερη όμως διαφήμιση είναι η δική σας συμμετοχή, πληροφορώντας τους Πελάτες σας -παλιούς και νέους- για τη δραστηριότητα ή τα προϊόντα της Επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου.)

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλλετε δυναμικά την επιχείρηση και τα προϊόντα σας, στοχευμένα και πάρα πολύ οικονομικά.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα χρησιμοποίησης φωτογραφικού υλικού στις σελίδες, με δικές σας φωτογραφίες, το λογότυπο της επιχείρησης σας, ένα κείμενο που περιγράφει την επαγγελματική σας δραστηριότητα, τα στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρηση σας (τηλέφωνο, φαξ, e-mail, κ.α)., τυχόν προσφορές που θα έχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς επίσης και τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου (site).

Μέσω των εναλλακτικών πακέτων για προβεβλημένες καταχωρήσεις  και των επιλογών για ειδικές καταχωρήσεις όλων των κατηγοριών, το www.zostonpirea.gr μπορεί να σας κάνει… διάσημους επαγγελματίες και στο διαδύκτιο, προβάλλοντάς σας με τον πλέον αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο, στο κοινό που αναζητεί προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τη δική σας δραστηριότητα και τον κλάδο, τη στιγμή που σας χρειάζεται, σε όλο τον Πειραιά, όλο το 24ώρο.

Με τη συνέπεια και σταθερότητα των υπηρεσιών μας (δυνατότητα καθημερινής ανανέωσης, άμεσης ανταπόκρισης, διαρκούς υποστήριξης) εξασφαλίζουμε τη δημιουργία και λειτουργία δικτυακών σταθμών προς όφελος τόσο του χρήστη όσο και των καταχωρημένων εταιρειών.

Είναι η ώρα να προχωρήσουμε και να επιχειρήσουμε, όλοι μαζί, άλμα ποιότητας και δημιουργίας. Να κυνηγήσουμε την ελπίδα και το όραμα. Να κάνουμε απτή πραγματικότητα τα σχέδια που έχουμε για την Επιχείρηση μας, την Επιχείρηση του αύριο….

Στο www.zostonpirea.gr μπορούμε να συμπεριλάβουμε όλες τις εταιρείες που διαθέτουν ή όχι ιστοσελίδες στο Internet ή έστω e-mail. Η βασική εγγραφή για κάθε ενδιαφερόμενο μπορεί να γίνει μέσω των συνεργατών μας, αλλά και από την ίδια την Εταιρία, συμπληρώνοντας την αίτηση προβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαφημιστική σας προβολή, τις δυνατότητες συνεργασίας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 213 0145819 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Με εκτίμηση

Η διεύθυνση του www.zostonpirea.gr


Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!